Diensten

Hieronder treft u het complete overzicht m.b.t. de diensten die CC-Design Studio aanbiedt.

Bent u naar iets specifieks op zoek wat niet in onderstaand overzicht staat? Neem dan vrijblijvend contact op om uw wensen te bespreken.


Virtual Homestaging:
De huizenmarkt trekt weer aan, maar dit wilt niet zeggen dat ieder huis even snel verkocht wordt en al helemaal niet voor de vraagprijs!!
Lees meer.


Virtual Home (VR):
Met de Virtual Home stapt de toekomstige bewoner al in bijvoorbeeld deze badkamer terwijl alle mogelijkheden nog open staan.

Lees meer


360° Digitale Restyling:
Met deze 360° digitale Restyling kun je op prachtige wijze zien wat de mogelijkheden van b.v. een kamer, complete woning of kantoor kunnen zijn.

Lees meer.


Productvisualisatie:
Als fabrikant weet men als geen ander hoe snel de ontwikkelingen gaan en nieuwe producten weer gepromoot moeten worden. Belangrijk hierbij is, is dat ook de verschillende (toepassings-) mogelijkheden vanaf de lancering zichtbaar gemaakt worden.

Lees meer.


Interieuradvies:
Samenwonen, gezinsuitbreiding of de kinderen gaan juist de deur uit, kiezen uit verhuizen naar een levensbestendige woning of verbouwen, hoe je het ook wendt of keert als het moment aangekomen is om te kiezen voor een nieuw interieur weet men niet waar te beginnen.
Lees meer.


Overige diensten:

Interieur coaching:
Mondeling advies van circa 2,5 uur bij de opdrachtgever thuis of op de zaak.
Lees meer.

Kleuradvies:
Een kleur aan een muur toevoegen is niet zomaar even naar de verfwinkel gaan en een kleurtje kopen.
Lees meer.

Plattegronden 2D & 3D:
Een stijlvol en praktisch ingerichte woning, appartement of bijvoorbeeld een kantoorruimte kan ook worden gevisualiseerd aan de hand van een plattegrond. Het geeft een eerste indruk van de inrichtingsmogelijkheden.
Lees meer.