Over ons

Wie?
Ik ben Liliana Colen-Clermont, eigenaar van CC-Design Studio. Mijn pittigheid, voorliefde voor rode  wijn en bourgondisch tafelen met familie en vrienden verraden mijn Portugese roots waar ik enorm trots op ben. Als ik ergens voor ga, ga ik hier voor de volle 100% voor. Of dit nu op persoonlijk of zakelijk vlak is maakt voor mij geen verschil!
Gaat niet bestaat niet is mijn motto!

Tijdens mijn werk, eerst als commercieel medewerker en later als salesmanager, bij een 3D software bedrijf kwam ik voor het eerst in aanraking met Artist Impressions. Hoe geweldig ik het vond, en nog steeds vind, dat je iets kan visualiseren wat (nog) niet bestaat! Dat je niet voor verassingen komt te staan omdat je de opdrachtgever verkeerd begrepen hebt…of jij hem!! Ik verkocht de software met veel plezier maar merkte steeds vaker dat bij het ontwerpen en het bezig zijn met interieurs mijn hart lag. De 2-jarige opleiding tot kleuradviseur en interieurstylist was dan ook een zeer goede aanvulling op mijn werk.

Dit is inmiddels alweer 7 jaar geleden en in de tussentijd is er in de wereld van 3D visualisatie heel veel veranderd. Je hoeft geen bouw programma op tv meer op te zetten of er wordt gebruik gemaakt van een Artist Impression. Mijn interesse in de huizenmarkt en passie voor interieurs heeft mij doen besluiten dat te gaan doen waar ik goed in ben: ontwerpen, adviseren en visualiseren. En met deze doelstelling is begin 2018 CC-Design Studio officieel gestart.

Maar genoeg over mij, mijn bedrijf:

CC-Design Studio is een onafhankelijk en ervaren ontwerpstudio waar klanten (particulieren, vastgoedbedrijven, makelaars, projectontwikkelaars, aannemers en verhuurbedrijven) betrouwbaar en helder advies en ondersteuning krijgen. CC-Design Studio zal voor klanten dé partner zijn als het gaat om het adviseren en visualiseren van complexe woon- en/of werksituaties. Uiteraard kan het ook zijn dat u zélf een idee heeft en graag wilt weten hoe dit eruit komt te zien. CC-Design Studio maakt het graag voor u waar en adviseren u waar nodig. Daarbij werken we graag in overleg met u, want CC-Design Studio is per definitie een dienstverlenend bedrijf.

Kortom, CC-Design Studio is een betrokken partner voor 3D visualisaties en interieuradvies. Op dit gebied wordt een opdrachtgever ondersteund door gekwalificeerde en professionele medewerkers die volledig in dienst staan van de wensen en doelstellingen van de klant. 

Wilt u meer weten over de diensten van CC-Design Studio en wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan zeker vrijblijvend contact met ons op. Wanneer u contact opneemt is vaak de volgende stap dat we een afspraak inplannen voor een inventarisatiegesprek. Zo’n gesprek kan thuis, op de zaak en soms zelfs direct per telefoon plaatsvinden. Nadat uw wensen duidelijk zijn, presenteren wij een prijsindicatie en een inschatting van de tijdplanning voor uw opdracht.

Dit gesprek en eerste aanbod is vrijblijvend. Daarna hopen we natuurlijk tot overeenstemming te komen en gaan we voor u aan de slag!

Tot snel,
Liliana Colen
====================
✆  +31(0)6 14 99 67 88
====================

Specialisme:
❖ Interieur ontwerp ❖ 3D Visualisatie ❖ Artist Impressions ❖
❖ Virtuele vastgoedstyling ❖ Product Visualisatie ❖