Over Liliana

Interieurvertaler en presentatie-expert

Liliana Clermont is opgeleid als kleuradviseur en interieurstylist in Hasselt (B). Als interieuradviseur adviseert ze vaak tegen de trends in, omdat ze daar een goede reden voor heeft: “Niet elke klant kan zich identificeren met de trends van het moment. Liever identificeer ik me met de klant en zijn specifieke stijl- en smaakvoorkeuren.”

Na een carrière als salesmanager van ontwerpsoftware, startte Liliana in 2018 haar eigen studio voor interieuradvies onder de naam CC-Design Studio. Die stap van verkopen naar zelf ontwerpen was voor Liliana een logische. Liliana: “Ik ben altijd op zoek naar verdieping. Ik wil weten wat zich in iemands hoofd afspeelt. Als ik dat begrijp en kan doorgronden, kan ik ook de vertaalslag maken naar een interieur.” 

Naast CC-Design Studio runt Liliana nog een tweede bedrijf: 2cyourhome.com. Daarin combineert ze haar kennis van ontwerpsoftware met haar ervaring die ze opdeed in de makelaardij. Vanuit 2cyourhome ondersteunt Liliana o.a. makelaars bij het professioneel presenteren van hun vastgoed met behulp van innovatieve 3D- en VR-technieken.