Kies je eigen interieurpakket

Om je precies dát te bieden wat je nodig hebt, bied ik vier interieurpakketten aan. Je leest er meer over op deze pagina.

Unieke presentatiemogelijkheden

Vind je het lastig om je te verplaatsen in een ontwerp van bijvoorbeeld je woonkamer, keuken of slaapkamer? Ik help je erbij door middel van een aantal unieke presentatietechnieken. Welk interieurpakket je ook kiest, je krijgt van mij altijd een fotorealistische interieurtekening in 3D.  Zo zie je direct wat een kleuradvies, een andere indeling of nieuwe meubels echt doen voor je interieur.

Kies je voor het interieurpakket Exclusive of All-in, dan maak ik een 360 graden view van je nieuwe interieur. Vanaf je smartphone, tablet of pc beweeg je je door de gerestylde ruimte en zie je hoe het gaat worden. Nog een stap verder? De ultieme presentatie die ik je kan aanbieden is jouw nieuwe interieur weergegeven in virtual reality. Zet je VR-bril op een geniet nu al van je nieuwe woonkamer, thuiskantoor of badkamer. Dat kan gewoon bij je thuis of op elke andere gewenste locatie.

Meer weten over de inhoud en prijzen van mijn interieurpakketten?  Vul hieronder je gegevens in en ik stuur je vrijblijvend mijn informatiemap per mail.