Mijn werkwijze

In 5 stappen van idee naar interieur

1. Invullen intakeformulier

Als voorbereiding op ons kennismakingsgesprek, vraag ik je om mijn intakeformulier in te vullen. Daarop vind je een aantal vragen. Jouw antwoorden helpen mij om een zo goed mogelijk beeld te vormen van jouw wensen.  


2. Gratis kennismakingsgesprek (ca. 1 uur)
Natuurlijk wil ik gevoel krijgen bij jouw huidige woonomgeving en bij jou. Daarom kom ik bij voorkeur altijd kennismaken op locatie. We nemen dan het intakeformulier door en ik stel je aanvullende vragen. Ook vertel ik je meer over mijn interieurpakketten.

3. Offerte
Na onze kennismaking breng ik een offerte uit. In ons gesprek heb ik genoeg input gekregen om jou het beste interieurpakket te adviseren. Ook geef ik je in de offerte een korte terugkoppeling van hetgeen we hebben afgesproken.

4. Tussentijds overleg
Na akkoord op de offerte ga ik voor je aan de slag. Na 2 weken plannen we een tweede gesprek waarin ik jou de eerste schetsen en impressies van je nieuwe interieur laat zien. Is dit naar wens, dan ga ik in die richting verder. Natuurlijk kan ik ook nog zaken voor je aanpassen.

5. Eindpresentatie
2 tot 4 weken later kom ik weer bij je langs voor de eindpresentatie. Ik laat je dan mijn definitieve interieurontwerp zien en geef je een toelichting op de keuzes die ik heb gemaakt. Vanzelfsprekend zorg ik ook voor materiaal- en kleurstalen. Afhankelijk van het gekozen interieurpakket presenteer ik jouw nieuwe interieur op de manier die jij hebt gekozen (bijv. VR: Virtual Reality). Ook voeg ik optioneel een shoppinglist toe en breng ik je in contact met gerenommeerde samenwerkingspartners (bijv. een keukenontwerper, meubelmaker e.a.).